Uygulamada (en hızlı yol)
- Carisma'yı açın ve Sen bölümüne gidin.
- Ayarlar simgesine, ardından Hesabı sil'e dokunun.
- Şifreniz veya bir kodla siz olduğunuzu doğrulayın — silme işlemi geri alınamaz.
- Silme işlemini onaylayın.
Uygulamayı açamıyorsanız
Hesabınızdaki e-posta adresinden "Hesabımı sil" konulu bir e-postayı info@carismadating.com adresine gönderin. Siz olduğunuzu doğrulayıp hesabı 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
Profiliniz, fotoğraflarınız, sesli mesajlarınız, mesajlarınız ve bunların bulunduğu sohbetler, bağlantıda olduğunuz herkes, istekleriniz, doğum tarihiniz ve ülkeniz, bildirim aldığınız cihazlar ve giriş bilgileriniz. Profiliniz hemen kaybolur; sistemlerimizden kaldırma işlemi kısa süre sonra otomatik olarak tamamlanır.
Neleri ne kadar süre saklarız
Şikâyetler ve güvenlik kayıtları (sizinle ilgili şikâyetler ve başkasını korumak için yaptıklarınız dahil), diğer üyelerin uyguladığı engeller, güvenlik kaydı, silme işleminin gerçekleştiğine dair kayıt ve asgari fatura kayıtları — güvenlik, yasal ve uyuşmazlık nedenleriyle yasanın gerektirdiği süre boyunca saklanır. Doğrulama selfie'leri her durumda gönderildikten 14 gün sonra silinir. Yedekler sınırlı bir süre içinde üzerine yazılır.
Aboneliğiniz varsa
Abonelikler App Store veya Google Play üzerinden faturalandırılır. Carisma hesabınızı silmek aboneliği iptal etmez veya iade etmez — önce mağazanızın abonelik ayarlarından iptal edin.